ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας

Η εταιρία “Ν.&Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ” packaging center Κανάκη Κατερίνα δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εµπορίας ειδών συσκευασίας χάρτινων και πλαστικών, διακόσµησης, εδω και πολλά χρόνια µε µεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στον τοµέα “Γάµος και Βάπτιση”

Από το 1955 η εταιρεία “Ν.&Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ” packaging center Κανάκη Κατερίνα έχει σαν στόχο τη διαρκή ενηµέρωση για τις νέες τάσεις και λύσεις στη συσκευασία και διακόσµηση υψηλής ποιότητας καθώς και την διαφήµιση σας.

Πολλές µεγάλες και µικρές επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες στην Ελλάδα εµπιστεύονται την προβολή τους και την αύξηση των πωλήσεων τους.

Η τεράστια και πολύχρονη εµπειρία της εταιρείας στον χώρο, καθώς και το εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό, η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊοντων, βοηθάει ώστε να δίνουµε καινοτόµες προτάσεις σεβόµενοι πάντα τον πελάτη.

Το πλούσιο σε ποσότητα και ποιότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της και την άµεση εξυπηρέτηση.

Ακολουθώντας τους ρυθµούς εξέλιξης η εταιρία “Ν.& Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ”packaging center Κανάκη Κατερίνα ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο µε νέο ηλεκτρονικό κατάστηµα από όπου θα µπορείτε να ενηµερώνεστε και να προµηθεύεστε απ’ευθείας τα νέα προϊόντα της. 

Kατάστηµα Λιανικής - Χονδρικής Πώλησης

Λ.Λαυρίου 110 - Παιανία

Τηλ. 211-1828121 - Τηλ. 210-6645000

Κιν. 6989-822342

Your Cart