ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρησιµοποίηση αυτής της ιστοσελίδας, παραγγελίες-επιστροφές προϊόντων και γενικά ενηµέρωση προϋποθέτει να έχετε συµφωνήσει µε κάποιους νοµικούς όρους τους οποίους αφού διαβάσετε προηγουµένως και στην συνέχεια συµφωνήσετε.

Οι συγκεκριµένοι όροι αφορούν την πώληση προϊόντων µας µέσω της ιστοσελίδας µας. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση των όρων θα πρέπει πρώτα να συµφωνούνται και να επιβεβαιώνονται από την εταιρεία µας εγγράφως

Οι παραγγελίες δίνονται ηλεκτρονικά µε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήµατος και γίνονται αποδεκτές εφόσον σας αποσταλεί επιβεβαίωση παραγγελίας. Θα σας ζητηθούν επίσης προσωπικά στοιχεία αποστολής και έκδοσης παραστατικού ώστε αν χρειαστεί θα χρησιµοποιηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβληµα για να επικοινωνήσουµε µαζί σας.

Εφόσον επιβεβαιώσετε την παραγγελία ηλεκτρονικά, το αργότερο εντός µιας ηµέρας από την ηλεκτρονική ειδοποίηση ώστε να σας ενηµερώσουµε για την διαθεσιµότητα των ειδών , το κόστος παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής της .

Οι τιµές που αφορούν χρήστες χονδρικής δεν περιέχουν Φ.Π.Α. Για οποιοδήποτε τυχόν λάθος αναγραφόµενο ευθυνόµεθα κατόπιν συνεννοήσεως µαζί σας

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παραλαβή ετοιµοπαράδοτων προϊόντων Μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας και την εξόφληση Παραλαβή από την έδρα µας 2-3 ηµέρες Με πρακτορείο µεταφορών 3-4 ηµέρες (χρέωση παραλήπτη /ανά δέµα) Με courier αυθηµερόν ή επόµενη ηµέρα µε χρέωση παραλήπτη ανάλογη/ ανά δέµα. Τυχόν καθυστερήσεις που ευθύνεται η µεταφορική εταιρεία δεν µας αναλογεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγή όλων των προϊόντων τα οποία βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, εκτός εποχιακών καθώς επίσης και ότι αφορά ιδιαίτερη παραγγελία, υφάσµατα και κορδέλες και κορδόνια εντός 3 ηµερών από την παραλαβή τους και αποδείξεως εγγράφως του οποιοδήποτε λάθους του οποίου ευθυνόµεθα εµείς, κατόπιν συνεννοήσεως και τα οποία θα συνοδεύονται από παραστατικό επιστροφής .

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η παραγγελία εξοφλείται µέσω τραπέζης ή στο κατάστηµά µας πριν την παράδοση των προϊόντων.

Συνεργαζόµενες τράπεζες:

Alpha Bank (IBAN Alpha Bank) GR4001402670267002310019710

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (IBAN ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ) GR4108700560000300003470796

Στους λογαριασµούς εµφανίζεται δικαιούχος ΚΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Your Cart